Avanton Productions tuottaa luovia
dokumenttielokuvia, jotka tarkastelevat
ihmisenä olemista ja maailmaa
ympärillämme persoonallisella
ja herkällä otteella.

Siperiaan, rakkaani

Road movie eläkeläispariskunnasta, joka matkustaa viimeisen kerran vaikeisiin oloihin rakastamalleen Siperian tundralle. Pariskunta voittaa ikääntymisen tuomat vaikeudet saadakseen vielä kerran kokea pysähtyneen ajan ja luonnollisen elämäntavan poropaimentolaisten vieraana.

Yhden kodin muistoksi

Yhden kodin muistoksi kertoo identiteetin ja ympäristön välisestä suhteesta. Miltä tuntuu luopua kodista, joka kätkee sisäänsä jäljet monista sukupolvista? Elokuva dokumentoi luopumisen prosessia ja herättää ajatuksia siitä, mistä me luovumme käsinkosketeltavien esineiden lisäksi.

Matka minuksi

Matka minuksi -dokumenttielokuva seuraa kolmea nuorta naista, joita yhdistävät omasta elämästä kertovat blogit sekä kamppailu itsen ja nyky-yhteiskunnan vaatimusten kanssa. Kuinka päästää irti epäonnistumisen pelosta ja kontrollista, ja löytää tie kohti oman epätäydellisyyden hyväksymistä?

Blood Sisters

Intiimi dokumenttielokuva sisaruudesta ja omaksi itseksi kasvamisesta. Kuinka selvitä kaksoissisaren kanssa järkyttävän kidnappauksen jättämistä arvista? Ja millaista on, kun sisar ei ehkä jonain päivänä enää olekaan vain sinua varten?