12/11/2015 admin

Luova luokka -mediakasvatusseminaari 18.11. Oulussa

Matka minuksi -elokuva on mukana Oulussa 18.11.2015 järjestettävän Luova luokka -mediakasvatusseminaarin työpaja-ohjelmistossa. Työpajassa katsotaan elokuva Matka minuksi Oulun kansainvälisen lasten- ja nuortenelokuvien festivaalin ohjelmistosta. Näytöksen jälkeen järjestettävässä työpajassa keskustellaan elokuvasta ohjaajan kanssa ja mietitään vastausta kysymykseen, kuinka käsitellä tunteita elokuvan avulla.

Luova luokka -semi­naari on suunnattu mm. opettajille ja varhaiskasvattajille, taidekasvattajille, nuorisotyöntekijöil­le ja muille taide- ja mediakasvatuk­sesta kiinnostuneille ammattilaisille ja opiskelijoille sekä kulttuurialan suun­nittelijoille ja päättäjille.

Luova luokka 2015 -seminaarin tuottaa kulttuuritalo Valve ja Valveen elokuvakoulu. Yhteistyökumppanina toimii mm. Oulun kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali, jonka ohjelmistossa Matka minuksi -elokuva on tänä vuonna! Näytökset keskiviikkona 18.11. klo 13:00 (Valvesali) ja torstaina 19.11. klo 17:00 (Elokuvateatteri Studio).

Ilmoittautuminen ja lisätiedot seminaarista ja työpajoista:

http://www.kulttuurivalve.fi/sivu/fi/kulttuurikasvatus/muut_seminaarit_ja_koulutukset/luova_luokka/mediakasvatus_2015/

Lisätiedot Oulun lasten- ja nuortenelokuvien festivaalista:

http://www.oulunelokuvakeskus.fi/lef/fi/elokuvat-ja-esityspaikat/dokumentit/matka-minuksi